Εργασία 3: JINGLE

Προθεσμία Παράδοσης: Παρασκευή 1/6/2018, 23:59

Περιγραφή

Φτιάξτε ένα ραδιοφωνικό jingle1 οποιουδήποτε ύφους μεταξύ 0:40 και 1 λεπτού με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Μπορείτε να δουλέψετε είτε στο Reaper είτε στο Ardour χρησιμοποιώντας αποκλειστικά διαδικασίες επεξεργασίας σήματος και εικονικά όργανα που περιλαμβάνονται στη βασική έκδοση των προγραμμάτων ή παρατίθενται στη σελίδα του μαθήματος.

Τι να παραδώσετε

.. ένα συμπιεσμένο αρχείο με το ονοματεπώνυμό σας με λατινικούς χαρακτήρες και την κατάληξη -3 που να περιέχει:

Δημιουργείστε ένα λογαριασμό στο soundcloud, ανεβάστε την τελική μίξη του κομματιού σας και συμπεριλάβετε το link του στο pdf που θα υποβάλετε. Θα πρέπει αυτός ο σύνδεσμος να είναι προσπελάσιμος για 15 μέρες, στη συνέχεια μπορείτε να διαγράψετε το αρχείο σας αν επιθυμείτε. Μετά την προθεσμία υποβολής όλοι οι σύνδεσμοι των κομματιών στο soundcloud θα συγκεντρωθούν στην ιστοσελίδα του μαθήματος ώστε να μπορεί κάθε φοιτητής/φοιτήτρια να ακούσει τη δουλειά των υπολοίπων.

Αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή εργασιών υπάρχουν εδώ.

Πώς θα βαθμολογηθείτε

Προσέξτε την ποιότητα της μίξης. Χρησιμοποιείστε δημιουργικά τις επεξεργασίες σήματος που σας χρειάζονται ανάλογα με την περίσταση (eq, κομπρέσορα, βάθος, delay, κτλ) και προσπαθήστε το κομμάτι να έχει μουσική δομή με αρχή, μέση και τέλος. Ένα jingle θα μπορούσε να είναι σε μορφή μουσικού θέματος για ραδιοφωνικό σποτ, να αφορά ένα πραγματικό ή φανταστικό προϊόν, να περιλαμβάνει φωνή, κτλ  1. Jingle: Σύντομο κομμάτι που συνήθως προορίζεται για χρήση στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση στο χώρο της διαφήμισης.