Υπηρεσίες

English Ελληνικά

 

 

Μπορείτε να δείτε ένα αγγλικό βίντεο με τις υπηρεσίες που παρέχουμε στο youtube.

Σχεδιασμός Ήχου
Κάνουμε το σχεδιασμό ήχου για παραστάσεις Χορού, Θεάτρου, Καλλιτεχνικές Εγκαταστάσεις και τον Κινηματογράφο. Χρησιμοποιούμε τα συνήθη εμπορικά προγράμματα επεξεργασίας ήχου αλλά και αντικειμενοστρεφείς γλώσσες προγραμματισμού για το σχεδιασμό μοναδικών εφέ και διαδραστικών περιβαλλόντων.

Προγραμματισμός iOS
Χρησιμοποιούμε τη γλώσσα Swift για τον προγραμματισμό εφαρμογών για τις συσκευές της Apple. Μπορείτε να δείτε τις εφαρμογές μας εδώ.

Post Production σε περιβάλλον Surround
Αναλαμβάνουμε τη μίξη ήχου έως 5.1 χρησιμοποιώντας ηχεία Genelec.

Μουσική Σύνθεση
Αναλαμβάνουμε τη μουσική σύνθεση, ηλεκτρονική και ορχηστική, σε παραστάσεις Χορού, Θεάτρου, για τον Κινηματογράφο και το Διαδίκτυο. Κάποια σύντομα κομμάτια για πολυμέσα πωλούνται μέσω του Envato Market. Αν ενδιαφέρεστε να μας αναθέσετε τη μουσική για το project σας μπορείτε να στείλετε ένα email.

Ηχητικά Εφέ
Συνήθως παράγουμε τα ηχητικά εφέ με αλγοριθμικές διαδικασίες επεξεργασίας ήχου που κατασκευάζουμε μόνοι μας χρησιμοποιώντας μια γλώσσα προγραμματισμού για τη σύνθεση και επεξεργασία του ήχου.

Υπηρεσίες Ήχου In Situ
Συνεργαζόμαστε με μηχανικούς ήχου στην Ελλάδα παρέχοντας υπηρεσίες ήχου για τον Κινηματογράφο και Τηλεοπτικές παραγωγές. Αν αναζητάτε ηχητικούς εγγραφείς υψηλής ποιότητας, μηχανικούς ήχου ή booman μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Έρευνα
Μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα παραγωγικά ηχητικά περιβάλλοντα σε πραγματικό χρόνο, η ηλεκτροακουστική σύνθεση, τα ηχητικά παιχνίδια, οι καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, η αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής. Αναλαμβάνουμε με χαρά project που εξερευνούν τον ήχου με ασυνήθιστο τρόπο.

Open Source
Μας αρέσει το open source. Παρόλο που λειτουργούμε μέσα σε εμπορικό περιβάλλον, μας χαροποιεί να δίνουμε συγκεκριμένα λογισμικά και ήχους που φτιάχνουμε με την creative commons license. Κατά καιρούς ανεβάζουμε κάποια πράγματα εδώ.